VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 0  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering

Anmeldelser


Del din købsoplevelse
Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Keratech.
Beskriv din oplevelse

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!

Gennemsnitslig vurdering: 4.96 ud af 5 med 209 bedømmelser


Skriv en kommentar:
2022-11-29 22:37:36
Afgiv vurdering:



ratingratingratingratingrating2022-11-24 10:35:42
Jeg har modtaget en maga god kundeservice ved Keratech.
Der er hurtig tilbagemelding både på mail/telefon.
Keratech har et meget stort udvalg af produkter, der nemt kan tilgås på hjemmesiden eller man kan downloade deres katalog.
ratingratingratingratingrating2022-11-19 16:01:20
Bestiller søndag.

Mandag morgen får jeg en mail på at fælgen desværre er udsolgt, men at jeg evt. kunne vente en uge på at en ny forsendelse kom hjem. Herudover fik jeg valget om at ændre ordren til en dyrere fælg, men til samme pris som dem jeg bestilte. Dette takkede jeg JA til mandag aften.

Onsdag formiddag modtager jeg dæk monteret på fælgene i rigtig fin/sikker indpakning.

Lørdag får jeg skiftet til de nye vinterhjul og det hele var som det skulle være. Ingen umiddelbare fejl på hverken dæk eller fælge og TPMS fungere efter et par minutters kørsel.

Afslutningsvist blev den medfølgende energidrik drukket med stor nydelse efter veloverstået arbejde.

Helt sikkert ikke sidste gang at jeg handler hos Keratech og kan kun give dem min anbefaling.

ratingratingratingratingrating2022-11-14 13:19:51
Perfekt rådgivning og hurtig levering.
ratingratingratingratingrating2022-11-11 14:20:37
Altid god service 👍
ratingratingratingratingrating2022-11-10 19:56:10
Jeg har fået en virkelig god behandling i forbindelse med køb og montering af fælge med vinterdæk.
ratingratingratingratingrating2022-11-01 16:06:47
Rigtig god rådgivning og meget hurtig ekspedition.
ratingratingratingratingrating2022-10-28 16:52:40
Superhurtig reaktion på mail-forespørgsel på vinterhjul til min Tesla Y
. Meget høj faglighed og fedt at I kan afballancere med vejtryk! Bestilte via et af keratech tilsendt link som matchede min mail-forespørgelse. Virkelig nemt for mig. Præcis levering med god underretning om status.
Handler helt sikkert hos Kent igen engang.
ratingratingratingratingrating2022-10-24 15:53:45
Super god service hurtig levering
Det er ikke sidste gang jeg handler der inde hvis jeg skulle mangle dele.
ratingratingratingratingrating2022-10-15 13:50:38
Fandt nogle KW vinterfælge med dæk på hjemmesiden til min model y. Bestilte kort efter blev fælgene leveret super hurtigt fejlfrit. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.
ratingratingratingratingrating2022-10-15 13:27:31
Virkelig god service. Fandt nogle dæk og fælge på hjemmesiden, men glemte usb enhed til dæktryk. Blev ringet op og fik at vide, at der de kørte kampagne på de pågældende dæk mm . og fik nu det hele til 2000 kr. mindre. Leveringen kom tre dage efter... det er god service!
ratingratingratingratingrating2022-09-28 10:15:41
3 ordre på 1 uge. Alle leveret præcist og korrekt.
ratingratingratingratingrating2022-09-23 10:31:19
Hurtig og kompetente svar. LYN-hurtig levering. Virkelig godt pakket ind - ja og indpakningen er endda flot.
Godt arbejde drenge!
ratingratingratingratingrating2022-08-31 17:20:32
Keratech sætter niveauet højt.
Telefon service i top
Råd og vejledning i top
Køb og betaling i top
Leveringstid knivskarpt og hurtigt
Emballering 100% i orden
Samlet oplevelse ligger langt over mine høje forventninger
Verdensklasse!!!
ratingratingratingratingrating2022-08-29 16:37:02
Super god service

Jeg har handlet hos jer nogle gange efterhånden og det er som altid en fornøjelse
ratingratingratingratingrating2022-08-25 14:49:57
Super det er sådan en webbutik skal kører.Dejlig behandling og en god handel.
ratingratingratingratingrating2022-08-25 11:19:22
Super god service.
Bestilte onsdag eftermiddag, og det blev leveret torsdag formiddag i Frederikshavn.
ratingratingratingratingrating2022-08-03 14:33:17
Super service. Ikke sidste gang jeg handler her.
ratingratingratingratingrating2022-07-19 16:37:23
Super god service og hurtig levering
Bestille onsdag aften og hade regnet med at der ca vil gå en uges tid men leveret i Østjylland torsdag eftermiddag af jer selv👍
Vil helt sikkert købe fælge her igen og vil klart anbefale jer
ratingratingratingratingrating2022-07-14 14:57:08
Der var utrolig god service. Allerede under bestilling af dæk og fælg var der rigtig god vejledning. Selvom der var lidt bøvl med bilens trykventiler blev dette løst til ug uden brok eller ekstra omkostning. Bedste anbefaling gives!
ratingratingratingratingrating2022-07-11 12:50:28
Super oplevelse. Alt gik som smurt. Kan virkelig anbefale dette sted.
ratingratingratingratingrating2022-07-02 16:20:21
Super professionel service og positiv kundeoplevelse. Hurtig levering og god emballering af mine nye hjul. Høj kvalitetfælge > KW S17 19” = En stor fornøjelse at handle med Keratech. 👍👍👍
ratingratingratingratingrating2022-06-29 17:11:29
Virkelig god service. Alt spillede ved handel, alle aftaler overholdt. Fuldt hus på stjerner her
ratingratingratingratingrating2022-06-23 12:46:01
God service, overskuelig hjemmeside, gode prise.
Flot produkt.
Kan kun anbefales..
ratingratingratingratingrating2022-06-22 09:50:56
Virkelig god service ros til Emil handler der igen
ratingratingratingratingrating2022-05-24 09:35:05
Fantastisk service
ratingratingratingratingrating2022-05-20 13:40:32
God service ☺️
ratingratingratingratingrating2022-05-17 19:57:03
Super fin service og hurtig levering👍
ratingratingratingratingrating2022-05-11 18:56:08
Hurtig levering 😃👌.
Altid en god service
ratingratingratingratingrating2022-05-06 16:34:14
Hurtig levering og god service over telefonen!
ratingratingratingratingrating2022-04-26 16:53:50
Super på service. Ok leveringstid
ratingratingratingratingrating2022-04-25 18:02:19
Super service, hurtigt svar og levering
ratingratingratingratingrating2022-04-24 09:02:22
Pisse god og hurtig service! Kan klart anbefales
ratingratingratingratingrating2022-04-12 08:24:16
Klart en anbefaling herfra. Super service, gode priser og fede fælge👌
ratingratingratingratingrating2022-04-07 09:33:08
Go service, bedste pris, fede hjul, tak for det 💪🏻😎
ratingratingratingratingrating2022-04-02 18:19:13
Super go oplevelse at handle med Kent og hans team. De dæk jeg oprindeligt ønskede var desværre ikke muligt at skaffe, men vi fandt sammen en go løsning. Forsendelsen var rigtig fint emballeret og alt så godt ud ved modtagelse. De varmeste anbefalinger herfra.
ratingratingratingratingrating2022-03-22 18:04:38
Jeg kan helt sikkert anbefale at handle hos keratech super skarp pris og hjulene var pakket helt perfekt!
Og jeg var så heldig at få min levering på en søndag;) stor tak til den flinke fragt mand fra Brink transport
ratingratingratingratingrating2022-03-21 16:29:28
Havde en super god dialog med Kent omkring valg af fælge til min Tesla Model Y. Imponerende hurtig respons via mail, med billeder af forskellige fælge m.m.
Mine 20" fælge er lige ankommet med fragtmand, over en uge før jeg havde fået stillet i udsigt. Forsendelsen er pakket rigtig godt ind. Så skønt. :)
Simpelthen imponerende service fra start til slut!
ratingratingratingratingrating2022-03-19 11:11:04
Hvor er det bare ærgeligt…
At det er så sjældent at jeg handler dæk og fælge 😊
For hold da op en fornøjelse det er, at handle med Keratech!
Lynhurtige svar via messenger, både aften og søndag.
Kyndig rådgivning og vejledning mht. dæk, størrelse, ET osv.
En rigtig god pris, da det endelige produkt var valgt.
Lynhurtig forsendelse og trygt og forsvarligt pakket ind (flink fragt-fyr oveni).
Alt i alt en mega positiv oplevelse og kine største anbefalinger herfra.
Tak!
ratingratingratingratingrating2022-03-07 17:16:37
Super god service og hurtig levering og varene er 100% I orden super firma købt 20'' 10 tommer med lavprofil dæk
ratingratingratingratingrating2022-01-15 21:55:12
Købte mine KW S12 den 13/3-21 og hentede dem 14 dage senere. Jeg fik en god vejledning, da jeg havde flere andre alt i tankerne til min A4. Men valget faldt som skrevet, på KW S12, og jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit køb. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med butikken i Varde. Den har vist sig at være en “snigertur” værdig. Kun positive ord herfra.
ratingratingratingratingrating2022-01-13 16:57:43
Super hjælpsomme, og løsnings minded, super oplevelse i handlen.
ratingratingratingratingrating2022-01-12 17:01:53
Jeg har købt 4 stk fælge til min Model S. Det har været en fornøjelse at handle hos Keratech og mine næste fælge skal også købes her. Konge service og support! Tak!
ratingratingratingratingrating2021-12-17 10:39:41
Altid god oplevelse ved Keratech og hurtig svar på spørgsmål , har købt en del fælge der gennem tiden og har aldrig været utilfreds med noget, tak
ratingratingratingratingrating2021-12-15 16:59:53
Super god behandling og hurtige svar på spørgsmål
ratingratingratingratingrating2021-12-14 06:57:03
God service fra Jeres side.Behagelige værksteds folk som har styr på tingene.Kan klart anbefales.
ratingratingratingratingrating2021-12-12 16:58:18
Meget fin service og serviceminded. Alt var lige til at montere selv og fungerer.
Det tog lidt tid før du sendte varen, men da de sendte den var den leveret hos mig på under 24 timer. Alt godt
ratingratingratingratingrating2021-12-10 12:10:37
Fik skiftet vinterdæk på min Tesla Model Y. Super service mens vi ventede og alt det tekniske er der totalt styr på😀
ratingratingratingratingrating2021-12-06 17:13:56
MEGET Fair handel. Fejl pris på deres hjemmeside,og uden problemer fik jeg dem til den udmeldte pris. God stil.
ratingratingratingratingrating2021-12-02 14:43:46
Virkelig god service. Hurtig respons på mailen, og mulighed for at købe dæk/fælge og hjulskift med kort varsel, på trods af meget travl periode. Klart anbefalelsesværdigt.
ratingratingratingratingrating2021-11-29 16:18:03
Simpelthen super service, rådgivning og priser, og crazy hurtige svartider på beskeder og mail. Nobrainer fremover, stensikkert.
ratingratingratingratingrating2021-11-26 13:56:53
Købte et sæt vinterdæk til min Tesla. Super kundeservice og hurtig respons. Tak.
ratingratingratingratingrating2021-11-24 18:52:39
Vi har købt en elbil, som vi venter på bliver leveret. Da det er her i vinterhalvåret, skal den nye bil selvfølgelig have vinterhjul på. Men da elbiler helst kører på specielle sommerdæk, bør er også være specielle vinterdæk til sådan en. Jeg fandt Frigus dækket hos Emil, men grundet misforståelser fandt jeg en anden forhandler i Norge som havde varen - efter skriven frem og tilbage viser det sig forhandleren i Norge samarbejder med Keratech, og alligevel kunne levere det ønskede også endda til en GOD pris. Resten af servicen kommer helt sikkert når jeg modtager hjulene.👍👍👍
ratingratingratingratingrating2021-11-24 18:05:02
Super god oplevelse, og hurtig levering.
5 stjerner herfra.
ratingratingratingratingrating2021-11-22 17:13:23
Perfekt, effektiv og hurtig bestilling og køb af vinterhjul til Tesla Model Y.
Meget kompetent, venlig og super montering af disse i Varde, også tusinde tak til montørholdet i Varde!
ratingratingratingratingrating2021-11-18 19:49:59
Super god rådgivning og hurtig levering
ratingratingratingratingrating2021-11-18 11:30:32
Jeg har benyttet en kampagne på vinterhjul til en Tesla. Min vurdering er, at det er en god og prismæssigt skarp pakke med nogle egnede dæk (Frigus) og flotte fælge, der passer til bilen.
Hjulene blev leveret allerede den efterfølgende dag og er nu blevet monteret på bilen. De var pakket godt ind under transport og ledsaget af brev og lidt goder til ganen. Service og informationsniveau har været strålende igennem hele processen. Klar anbefaling herfra.
ratingratingratingratingrating2021-10-26 10:10:17
Bestilte sjældne fælgkapsler. Dem fik Emil fremskaffet hurtigt, og de blev leveret perfekt af Godstransporten Kolding. Godt arbejde gutter !!
ratingratingratingratingrating2021-10-19 20:24:10
Fik d.d. monteret Frigus dæk/S15 fælge på min Tesla, og med opbevaring af mine sommerhjul.
Hurtig og professionel betjening, nåede dårligt at drikke kaffen.
Kan klart anbefales herfra.
ratingratingratingratingrating2021-10-14 18:45:34
Fik lige monteret Frigus EV vinterdæk på mine egne aero fælge på min Tesla. Kom til aftalt tid i Varde. Var kun lige stået ud af bilen og de var allerede klar til mig og ledte mig hen til porten.
Da det er batteri bund i en Tesla var Ronni omhyggelig med løfteklodser og var god til at fortælle om hele processen omkring afbalancering med vejtryk, noget jeg kunne se med egne øjne at det virkede, 1 dæk blev ikke godkendt af maskinen og han skulle dreje hjulet på fælget så det passede. 2 gang blev det godkendt. De er fantastisk runde og køre på og kørslen er meget behagelig.
Fik også lige en snak i deres udstilling bagefter om mit næste besøg til forår når de helt sikker skal skaffe mine sommerhjul.
ratingratingratingratingrating2021-10-01 20:06:23
altid super service fra Keratech
ratingratingratingratingrating2021-10-01 09:50:12
Som altid, rigtig fin og hurtig service.
Glæder mig til at modtage mine nye fælge i næste uge.
ratingratingratingratingrating2021-09-30 10:09:55
Rigtig god behandling fra en kompetent medarbejder, der havde fuldstændig styr på tingene. Man kunne føle sig tryg, hvilket er rart når man er lidt på udebane i forhold til produktet.
ratingratingratingratingrating2021-09-23 17:44:48
Super god rådgivning og hurtig afsendelse
ratingratingratingratingrating2021-09-23 15:49:29
Fremragende vejledning og service i forbindelse med køb af dæk og fælge til elbil. Dertil kampagnepakker, rimelige priser og hurtig levering.
ratingratingratingratingrating2021-09-13 22:13:51
Super kundeservice der vidste alt om konkrete løsninger til min TM3LR
ratingratingratingratingrating2021-09-13 18:44:58
God kundeservice og hurtig levering, kan klart anbefales
ratingratingratingratingrating2021-09-12 13:55:48
Super service, og lynhurtig levering.
Ikke sidste gang jeg har handlet dæk og fælge hos jer. 👍
ratingratingratingratingrating2021-09-08 12:15:47
Professionel behandling og hurtig ekspedition. Flinke folk, der ved hvad de laver. Fair priser.
ratingratingratingratingrating2021-09-04 10:30:07
Super venlige folk, mega klog og kompetent værksteds mand!
hjulene passer helt perfekt, og værkstedsmanden Ronni gjorde det pisse godt, og behandlede mine fælge helt perfekt.
Kent fik arrangeret at de passe som jeg ville have det inden jeg kørte.
Jeg kan kun sige mange tak for den gode service, og vil 110% købe ved dem igen!
ratingratingratingratingrating2021-09-02 16:54:22
Fantastisk god, hurtig & kundevenlig service!!!
Jeg bestilte den ene dag, fælgene ankom allerede på adressen den næste dag 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Normalt af erfaring ved jeg, der går 5 - 12 dage alt afhængig af hvor man bestiller fra, men her gik det bare stærkt 🏎🏎🏎🏎

Absolut første gang jeg bestiller herfra, men aldeles IKKE den sidste 🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️
ratingratingratingratingrating2021-08-19 20:46:30
Super god service
ratingratingratingratingrating2021-08-16 16:23:56
Fantastisk imødekomme service og hurtig ekspedition
ratingratingratingratingrating2021-08-15 18:59:12
Hurtig og præcis service - en mail afklarede, at Keratech havde netop de centerkapsler jeg havde brug for. Ren ros fra mig.
ratingratingratingratingrating2021-08-11 15:49:03
Super god service
Altid hurtig levering
Har købt mange fælge her inde og forsætter med det
Og kan varmt anbefale dem

Tak for endnu en god handel hos jer
ratingratingratingratingrating2021-08-03 09:51:47
God service og hurtig levering 👍🏻💪🏻
ratingratingratingratingrating2021-07-23 00:10:11
Super hurtig betjening, og rigtig hurtig levering super gode priser....kan klart anbefale Keratech og det er ikke sidste gang jeg handler med jer ...Tusind tak for det og god sommer.....
ratingratingratingratingrating2021-07-17 10:04:58
Rigtig god Service flinke folk keratech kan klart anbefales
ratingratingratingratingrating2021-07-09 05:24:07
God service Fin behandling
ratingratingratingratingrating2021-07-07 20:51:35
Super fin service, manglede noget som ikk var til at finde og det var ikke noget problem. En lille uge efter var det leveret👌👌👍😊tak for hjælpen.
Rigtig god sommer🌞
ratingratingratingratingrating2021-06-30 12:54:40
Go' pris på en samlet pakke til min Model 3! Hurtig og smertefrit køb med hurtig levering. Tak!
ratingratingratingratingrating2021-06-29 18:01:45
Fantastisk god service af Simon. Undersøgte lidt om mine fælge og vente tilbage på mail, helt uopfordret👍😊
ratingratingratingratingrating2021-06-19 23:00:40
God service og elsker jeres nørd fælg søger.
Dog er det ret bøvlet at finde to ens fælge i forskellige bredder.
Hvis jeg fandt en fælg i nørd søger, kunne det være fedt hvis jeg kunne få en liste frem med alle størrelser på den specifikke fælg.
ratingratingratingratingrating2021-06-10 16:39:25
Har handlet med keratech i flere år og de har altid ydet super service og altid leveret som lovet. Kan kun anbefale keratech 🤩👍🏻 Kent og Simon er super kompetente...
ratingratingratingratingrating2021-06-10 12:38:19
Fantastisk service og imødekommenhed af Simon. Både før, under og efter handel. Lynhurtig respons på mail. Og super rådgivning på trods af at bilen ikke var en de havde solgt fælge til før.

Handler bestemt igen.
ratingratingratingratingrating2021-06-08 15:58:42
Tak for lynhurtig service 👍
ratingratingratingratingrating2021-06-03 22:21:43
God service. Søde, hurtige og hjælpsomme :)
ratingratingratingratingrating2021-05-31 20:36:24
Helt igennem fantastisk service, mega kompetent personale som svare på samtlige spørgsmål til UG! 👌🏻
Eneste lille ting jeg oplevede som var lidt øv, er at jeg her 12 hverdage efter bestilling, først lige har fået besked om nu er fælgene på vej, hvor der burde være 12 dages leveringstid😉
Ellers de varmeste anbefalinger herfra! 👏👏👏
ratingratingratingratingrating2021-05-31 15:54:01
Super service!
ratingratingratingratingrating2021-05-29 15:34:42
Fuldt ud tilfreds med produktet jeg har modtaget og sindssyg hurtigt levering. Mega god kundeservice hvis man skulle være i tvivl om det passer til ens bil
ratingratingratingratingrating2021-05-26 20:18:10
Kanon service! Og super hurtig levering! Kan klart anbefales!
ratingratingratingratingrating2021-05-24 08:37:39
Det er første gang jeg handler hos Keratech, og fremadrettet fast kunde her, aldrig har jeg oplevet så sublim god service fra start til slut. 1 klasses virksomhed! Tak for et fedt produkt. Giver 5 stjerner fordi man ikke kan give 10!
ratingratingratingratingrating2021-05-20 16:31:46
Fantastisk sted at komme .
Alle er bare så søde, og behagelige.. Giver helt sikkert 5 stjerner
ratingratingratingratingrating2021-05-19 09:33:29
Hammer god service og hjælp!
ratingratingratingratingrating2021-05-18 16:32:00
Skide god service, mega hjælpsomme bare surt når man bor på Sjælland at der ikke er en mindre forretning, så man kunne tage en snak med jer personligt
ratingratingratingratingrating2021-05-14 09:53:02
Det bliver ikke meget bedre, kvalitet, service og levering spiller bare
Fik også super vejledning og råd til komplethjul
ratingratingratingratingrating2021-05-10 16:21:58
For anden gang i træk har jeg handlet hos keratech
Jeg er normalt meget skeptisk hvad angår nethandel men lige præcis dem har jeg oplevet dem som søde og rare mennesker.
Jeg har kun oplevet tryghed og ærlighed.
Bestilt Fælgerne om mandagen og de er allerede fremme hos min dækhandler imorgen formiddag
Tak for jeres service og hjælp
ratingratingratingratingrating2021-05-10 11:14:20
Jeg er meget tilfreds med servicen og kontakten.
Transportselskabet var også meget flink.Alt i alt et meget godt valg
ratingratingratingratingrating2021-05-07 14:03:28
Nu har jeg vendte en uge .. så jeg glæder mig bare til de kommer .. men de er sendt så alt ok 😊
ratingratingratingratingrating2021-04-23 15:23:19
Super service
Tak Kent for din hurtighed 😃
Tak til mekaniker hos Freck i Slagelse for god service 😃
ratingratingratingratingrating2021-04-22 18:40:42
Tip top, alt var godt 🙂
ratingratingratingratingrating2021-04-18 23:14:52
Tusind tak! Endnu engang verdensklasse sevice!
Varen var leveret dagen efter bestilling! 👌
Langt over hvad man kan forvente, ikke sidste gang jeg handler hos Keratech
ratingratingratingratingrating2021-04-18 20:54:17
Super god kundeservice i topklasse!

Alt har spillet fra første minut. Bestilte et komplet sæt hjul til en super pris. Hjulene blev leveret med fragtmand til tiden, inkl. centerkapsler med bilens logo 🤩
Da jeg monterede centerkapslerne, kom jeg til at knækken en af dem, og Keratech var på plette igen og fremsendte uden brok et par nye!

Verdensklasser service!

Jeg køber mit næste sæt hjul ved Keretech også.
ratingratingratingratingrating2021-04-16 12:39:21
Super service. Happy
ratingratingratingratingrating2021-04-09 06:50:17
super service af dem var ikke den nemmeste kunde men alligevel holdt han humøret oppe og svare på alt jeg smed after ham og til sidst fandt han den fælg jeg var ude efter
og så til en go pris :-)
ratingratingratingratingrating2021-04-08 18:02:10
Super service! Og hurtig service. Stor ros til Simon for af finde løsning til god pris! 😀
Anbefales helt klart til andre.
ratingratingratingratingrating2021-04-08 12:13:08
Super service, lynhurtig levering til djævle øen og en skarp pris.
Kan klart anbefales
ratingratingratingratingrating2021-04-07 16:44:54
Det er først gang jeg køber et sæt fælge hos Keratech men bestemt ikke sidste gang Welt klasse service og utrolig god opdatering of ordren hele vejen igennem

Et meget professionelt firma så kan varmt anbefalede man handler der 🙏🙏 super pris
ratingratingratingratingrating2021-03-25 18:08:24
Har for første gang handlet med Keratech. Var dog uheldig med leverancen da fragtfirmaet fik ødelagt det ene hjul. Heldigvis tog Keratech hurtig hånd om sagen, og fik det løst uden problemer for mig som kunde.

Professionelt firma, som har mine varmeste anbefalinger.
ratingratingratingratingrating2021-03-25 10:14:08
Fin service, og levering til tiden. Perfekt i pris.
ratingratingratingratingrating2021-03-14 09:59:52
Absolut enig med mottoen “Excellent service”! Fra de første moment indtil aflevering: med det samme respons pr.mail, korrekt svar, super produkt, den højeste kvalitets pakning og aflevering ned opmærksomhed på alle små detaljer! Jeg har mærket den hele indkøbsprocess meget venlig og personlig, ligesom to rigtige gode venner. Tusind tak for oplevelse og megastor congratulations! Jeg vil give minimum 10 stjerne!
ratingratingratingratingrating2021-03-13 08:17:54
Skulle kun ha een fælgkapsel til et renoveringsprojekt, alligevel fik jeg hurtig og venlig betjening. "Kunden er kongen". Sådan skal det være. Tak.
ratingratingratingratingrating2021-03-12 14:10:41
Gode produkter og god service 😊
ratingratingratingratingrating2021-03-11 21:24:42
Fantastisk service! Fåes ikke bedre i dk.
ratingratingratingratingrating2021-03-11 16:20:43
Bedre service fåes ikke. Meget professionelt hjælp.
ratingratingratingratingrating2021-03-11 11:07:19
Super service, hurtig levering så en fornøjelse at handle ved
Keratech.
Kan kun anbefale dem fede fælge 😊
ratingratingratingratingrating2021-03-10 16:51:46
Jeg har lige modtaget 4 nye alufælge med sommerdæk. SUPER levering
ratingratingratingratingrating2021-03-07 20:08:44
Super service og hurtig levering👍Ikke sidste gang jeg handler hos jer ... kan varmt anbefales
ratingratingratingratingrating2021-03-02 16:14:22
Helt fantastisk service hjælp til at finde de helt rigtige fælge til min bil!
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.
ratingratingratingratingrating2021-02-13 11:32:26
Super god dialog til sælger.
Jeg har købt sommerhjul og vinterdæk til en god pris.
De kom godt og solidt pakket ind uden nogen form for ridser eller skrammer.
ratingratingratingratingrating2021-02-12 15:55:28
Super produkter, og super service 👍
ratingratingratingratingrating2021-02-10 15:43:04
God service og gode priser. Blev leveret dagen efter min bestilling. Absolut godkendt👍
ratingratingratingratingrating2021-02-10 08:45:46
Der er styr på tingene og flotte forhold på værkstedet
Jeg fik vinterhjul til god pris
ratingratingratingratingrating2021-02-08 21:40:54
Hurtig og problemfri service. Hurtig og god hjælp og vejledning😊
ratingratingratingratingrating2021-01-26 11:27:33
Ved montering af dæk på fælgen, var der en ubalance i hjulet. Montøren løsnede dækket fra fælgen, drejede det ganske lidt og monterede det igen. Ubalancen blev minimal og godt afbalanceret. Jeg fik den varer, service, professionalisme som jeg havde efterspurgt.
Mange tak fra en rigtig tilfreds kunde.
ratingratingratingratingrating2021-01-18 15:19:23
Tak for god og hurtig service 👍
ratingratingratingratingrating2020-12-07 15:24:16
Altid hurtig respons og levere inden for kort tid
Det virkeligt lækkert

Har købt mange fælge her fra og forsætter med det
Så længe man få så god service
ratingratingratingratingrating2020-12-04 20:06:04
Super service. Godt tilbud og hurtig levering.
ratingratingratingratingrating2020-12-03 20:08:45
Hurtig svar og hurtig levering.
ratingratingratingratingrating2020-11-30 17:45:01
Kæmpe sortiment af tilbehør. Fandt hvad jeg ikke kunne finde andre steder. Handler gerne hos jer igen👍
ratingratingratingratingrating2020-11-20 11:24:56
Super service og opmærksomme medarbejder. Leverance til tiden.
ratingratingratingratingrating2020-11-19 18:58:20
Jamen super service og masser af udvalgt af fælge og beskrivelse af dem 😀
ratingratingratingratingrating2020-11-17 12:54:57
Super god service og hurtige svar ved spørgsmål. Kan varmt anbefale dem 😁
ratingratingratingratingrating2020-11-13 21:58:02
Hey jeg har nu købt store fede fælge flere gange hos Keratech og de er super fede at handle hos 👍 kan varmt anbefale at snakke med Kent som er super dygtig og kunde venlig 🤓 har kun stor ros til håndtering af mine ønsker og super fedt pakket ind under forsendelse 💪
ratingratingratingratingrating2020-11-04 16:51:30
Meget tilfreds. Fik et godt tilbud af Kent til min Tesla 3 lørdag, ordrebekræftelse mandag og dækkene er afsendt til Slagelse i dag. Montering fredag. Super smooth, og handler gerne hos jer igen i fremtiden.
ratingratingratingratingrating2020-10-29 16:20:52
Super god service, det er ikke sidste gang jeg handler fælger hos Keratech :)
ratingratingratingratingrating2020-10-28 08:41:32
Meget tilfreds !!! ;)
ratingratingratingratingrating2020-10-14 07:55:57
Den bedste service jeg til dato har fået ved køb og vejledning af fælge jeg vil til en hver tid handle ved Kent igen og anbefale andre. Mine fælge passer perfekt til min bil som lovet Hilsen en meget glad og tilfreds kunde 😃🏁
ratingratingratingratingrating2020-10-13 19:32:42
Super god og hurtig service 👍 den bedste side at finde fede fælge på med størst udvalg 💪
ratingratingratingratingrating2020-10-09 15:25:00
Super service. Og god rådgivning. Lidt rabat var der også. Super👍🏻
ratingratingratingratingrating2020-10-07 16:20:34
Pæne vinterhjul og fornuftig pris
Hurtig levering
Håber ikke de støjer formeget i min T3
ratingratingratingratingrating2020-10-02 15:04:24
Bestilte nogen fælge torsdag aften og fik besked om at de bliver leveret efter 2 til 3 hverdage dagen efter jeg bestilte dem
ratingratingratingratingrating2020-10-02 14:17:45
Jeg skrev til Kent Onsdag kl. 11.50 og fragtmanden ringede på min dør Torsdag kl.12.00.
Nu kan min KUGA få vintersko på når vejret ændrer sig.
Ville jeg anbefale Keratech og Kent til andre - JA
ratingratingratingratingrating2020-09-30 17:18:23
Fantastisk service. Skrev søndag aften, fik allerede svar efter 5min😀hvilket jeg ikke havde forventet.😊men fik tilsendt et link til bestilling af fælge og dæk. Leveret allerede onsdag. Kan kun give ros til en fantastisk service.
ratingratingratingratingrating2020-09-29 09:01:14
God og hurtige svar. Opbevarer mine dæk til bilen er leveret.
De bedste anbefalinger
ratingratingratingratingrating2020-09-21 14:53:31
Udelukkende positiv. Tak for handlen
ratingratingratingratingrating2020-09-16 17:30:05
Hurtigt svar på forespørgsel. Løsning fundet at firmaet på neget kort tid og varer afsendt. Super service.
ratingratingratingratingrating2020-09-15 14:25:19
Igen en udsøgt betjening fra første kontakt til slut, i disse dage hvor service ikke er hverdagskost, så oplever man en betjening her, som burde værende selvfølge når man er kunde, men alligevel bliver man ekstra positiv når den så er i top.
ratingratingratingratingrating2020-09-15 11:59:44
Fede alufælge, tak for handlen
ratingratingratingratingrating2020-09-15 06:11:08
Hurtig levering, gode priser og tak for chokoladen😁😁
ratingratingratingratingrating2020-09-14 17:05:04
Godt tilbud via Facebook og varen er allerede på vej. Så alt i alt en god oplevelse at handle med Keratech
ratingratingratingratingrating2020-09-08 20:54:16
Det er nu anden gang jeg køber fælge ved keratech, og er helt igennem tilfreds med deres super service. De er rigtig hjælpsomme med spørgsmål og man kan tydelig mærke at de brænder for det de laver 😃 og tak til Emil for rigtig god service fra start til slut 👍
ratingratingratingratingrating2020-09-02 18:06:47
Rigtig god og behagelig service
ratingratingratingratingrating2020-08-26 20:55:26
God!
ratingratingratingratingrating2020-08-12 14:22:26
Super duper. Best in class....!!!
ratingratingratingratingrating2020-08-05 14:14:23
Jeg har købt et sæt fælge med dæk til min Golf GTI hos Keratech og jeg har været meget tilfreds med hele købsforløbet. Før køb fik jeg hurtigt svar på alle mine spørgsmål. Ved afhentning oplevede jeg ligeledes god service og imødekommenhed. Efter køb var der en lille udfordring med sættet, men også her oplevede jeg meget god service og imødekommenhed og den lille udfordring blev løst til min tilfredshed og ingen sure miner. Jeg kan kun anbefale at handle hos Keratech. Særligt tak til Kent for højt serviceniveau.
ratingratingratingratingrating2020-08-02 21:00:55
Super god service lige fra start til slut. Var i tvivl om en del ting i forhold til størelse osv. Men jeg fandt hurtigt frem til den rigtige fælge og dæk størelse sammen med de kompetente medarbejder der står til rådighed. Tusind tak for en god handel 😎
ratingratingratingratingrating2020-07-29 13:38:05
Verdensklassefirma - simpelt hen. Har aldrig fået så god service og så gode råd andet sted. Dejligt, at man kan få hjælp til at vælge det helt rigtige ved at ringe først - det sparer én for mange forsøg på at finde det helt rigtige. Har i år købt 4 x fælge/dæk til to biler - virkelig flotte og til en absolut fair pris. Skal forhåbentlig ikke bruge flere i år, men vender helt sikkert tilbage, når der skal handles igen. Kan kun give Kent & Co mine bedste anbefalinger.
ratingratingratingratingrating2020-07-21 14:58:47
Konge service af Kent.. !!altid hjælpsom hurtig og glad svar..
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ratingratingratingratingrating2020-07-16 17:26:17
Hurtig og god service i særklasse 😊
ratingratingratingratingrating2020-06-19 16:54:41
Pris match og yderlig besparelse..... Svarer på mail indenfor 10 min. Kan kun anbefales
ratingratingratingratingrating2020-06-18 19:44:56
Har fået god og kvalificeret hjælp til at vælge mine nye fede fælge og dæk dertil, og de blev hurtigt leveret, og så var jeg flot kørende igen 👍🏻😊
ratingratingratingratingrating2020-06-17 21:17:42
Service i særklasse
ratingratingratingratingrating2020-06-08 18:01:20
RIGTIG god service. Jeg fik en god rådgivning af Kent, hvor man kunne mærke at han tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål. Hurtig respons.

Jeg havde fundet fælgene til en lavere pris ved et andet firma, men grundet Keratechs prisgaranti blev denne pris matchet.
Der var hurtig levering af fælgene - dog var der ikke blevet sendt hjulbolte med, som aftalt, men disse kom frem dagen efter jeg havde gjort dem opmærksom på dette. Fælgene var sendt direkte fra deres leverandør, hvilket var årsag til de manglende hjulbolte - så ingen fejl hos Keratech.

Det er ikke sidste gang at jeg køber fælge hos Keratech. Sortimentet er ligeledes stort.
Jeg vil hermed videregive min varmeste anbefaling af Keratech.
ratingratingratingratingrating2020-06-03 17:28:43
Fantastisk service, rådgivning og vejledning.
Selvom jeg i første omgang købte et sæt for bredde fælge, så advarede i mig om de måske ikke passede inden i sendte dem. De blev så sendt retur og købte nogen fælge i samme model der var lidt smallere. Vil helt klart anbefale Keratech til venner og bekendtskaber. Og det er nok ikke sidste gang jeg er kunde her.
Tusind tak!
ratingratingratingratingrating2020-05-28 10:22:19
Service i verdensklasse
ratingratingratingratingrating2020-05-28 08:36:42
Super god service 👍
Også selvom jeg var nød til at returnere
ratingratingratingratingrating2020-05-27 19:22:19
Altid den bedste service! Kompetent og seriøs rådgivning.
ratingratingratingratingrating2020-05-22 18:42:18
Klokke klare 5 stjerner herfra! Kent Rasmussen er en legende indenfor alufælge og finder altid en løsning til kunden. Ganske enkelt suveræn service og vejledning. Hurtig respons og altid nem at komme i kontakt med. Jeg havde købt fælge til min Polo GT, som måtte have en lille tilpasning pga. bremserne foran, selvom ET målet var ok. Ingen problem fordi den klare Keratech også med deres CNC anlæg. Mulighederne er uendelige hos Keratech, fordi de hele tiden tænker i løsninger frem for begrænsninger. Uanset om du er “fælgnørd” eller ej, så er det altså hos Keratech det sker. De har forbindelserne, høj viden og topklasse service. 5/5 stjerner er velfortjent hr. Kent Rasmussen.
ratingratingratingratingrating2020-05-05 05:48:28
Tusind tak for hjælpen, fantastisk firma.
En speciel tak til Kent, som har haft med mig at gøre og Jeg er ikke altid nem..😉

ratingratingratingratingrating2020-05-02 19:57:55
Tusind tak for verdensklasse service! Vi bestilte fælge og dæk her og fik dem leveret til vores mekaniker.

Emil stod for eminent kundeservice, så kan varmt anbefale stedet her til alle!
ratingratingratingratingrating2020-04-02 17:02:36
Fantastisk service helt sikkert ikke sidste gang jeg handler 🤘🏼
ratingratingratingratingrating2020-04-01 15:56:01
Super .Hurtigt og service . 😧🤗😀👍
ratingratingratingratingrating2020-03-25 10:34:27
Hurtig og god service.
ratingratingratingratingrating2020-03-12 13:22:11
Bedste service man få når man handler hus jer
ratingratingratingratingrating2020-03-11 17:02:58
Hurtig og nem handel
Har købt gennem jer flere gange og forsætter gerne
ratingratingratingratingrating2020-01-29 11:03:33
Fantastisk service. Svarer meget hurtigt på alle medier. Og får tingene sendt afsted sindssygt hurtigt
ratingratingratingratingrating2020-01-28 18:52:39
Der var en super god service så jeg kan
Godt anbefale jer til andre.
ratingratingratingratingrating2019-12-20 19:03:44
Perfekt service, og hurtig til at svare på sære spørgsmål næsten hele døgnet.
En god velkomst på værkstedet idag hvor jeg skulle have monterert nye og større hjul på min L200. Bestemt et sted jeg vil anbefale hvis andre skal have nyt og når jeg selv har brug for mere.

God Jul til Kent og Ronnie
ratingratingratingratingrating2019-11-29 15:00:02
Mega fed oplevelse - super professionelle både på bilen og i telefonen - jeg er meget tilfreds - tak for en god behandling og en god handel!!
ratingratingratingratingrating2019-11-29 13:04:07
Rigtig god info og hjælp til ordre og hurtig levering super god oplevelse
ratingratingratingratingrating2019-11-21 15:13:30
Ærlig support og et godt salgsarbejde af Kent.
Jeg havde haft en god dialog og fået et godt tilbud. Jeg endte med at ville købe vinterhjul andetsteds, men Kent vente proaktivt tilbage og fik mig overbevist om at jeg skulle købe hos ham (med et par gode argumenter) det gjorde jeg og jeg glæder mig til at modtage mine dæk og fælge, og håber at leverancen heraf er på lige så højt niveau som resten af min oplevelse med Keratech.
ratingratingratingratingrating2019-11-19 16:08:29
IGEN klart et super køb her - Kundeservice ER I top og LYN hurtig levering!!
ratingratingratingratingrating2019-11-06 17:15:44
Super service!
ratingratingratingratingrating2019-10-09 11:16:37
Super service og kvalitet
ratingratingratingratingrating2019-09-25 21:30:22
Rigtigt god service og vild hjælpsom!
Helt klart et sted jeg vil handle igen.
ratingratingratingratingrating2019-09-03 15:26:59
Man kam i få bedre service
Og behandling og rigtig søde mennesker
At snakke med som gør alt for os
ratingratingratingratingrating2019-08-05 16:46:11
hurtig levering
ratingratingratingratingrating2019-07-28 15:07:25
Fantastisk kundeservice, noget som man ikke finde ret mange steder. Købte fælge og har fået dem til at bore kryds mål 4x110 så de passer på min ATV
ratingratingratingratingrating2019-07-19 06:27:47
Super service.
Får fælgene et par dage efter købet ;)
ratingratingratingratingrating2019-07-18 19:45:21
Mega god service havde et fælg der var ridset og de sendte bare en ny med det sammen og henter selv det gamle
Og alt service er i top det bliver ikke sidste gang
ratingratingratingratingrating2019-06-20 18:12:26
Hurtige svar og vigtigst af alt, god og præcis service.
ratingratingratingratingrating2019-05-01 15:26:48
Blev anbefalet at kigge en tur forbi deres butik / værksted i Varde.
Ved besøget fik vi en grundigt rådgivning og fair vejledning på pris og kvalitet af Sommer/vinter fælger.
Super online bestilling og dejligt med deres opfølgning på ordre, at alt passer til bilen...!
Ved afhentning var oplevelsen, at der var en behageligt tone på værkstedet, der er pænt og rent, udstyr og materialer står på deres plads, det giver virkeligt et roligt overblik på værkstedet, ingen bøvl at komme med gamle fælge sæt, jeg takker også for en god handel med nyt fælge sæt "Riviera RV136" str. 8,5x20 og 10,0x20 Yes det bliver godt på æ bette BMW...…. :)
ratingratingratingratingrating2019-04-25 18:06:10
Fantastisk rådgivning og kanon service, svare tilbage morgen og aften
ratingratingratingratingrating2019-04-17 19:55:57
Helt fantastisk service - efter bestilling vil leverandør sikre at de passer og kommer med et par opfølgende spørgsmål! Plus rigtig hurtig levering!
ratingratingratingratingrating2019-04-09 12:48:05
Super god service hurtig levering
ratingratingratingratingrating2019-04-02 11:41:49
Det gik fantastisk hurtigt..bestilte i går og idag er fælgene her. Kanon service flinke medarbejdere. Det kan ikke gøres hurtiger jeg takker for en god handel
ratingratingratingratingrating2019-03-06 17:09:07
Kanon god service og rådgivning bestilte fredag og hentede mine fælge tirsdag samlet. En ting der er helt sikker er at det næste sæt bliver købt der også. Og vis du mangle fælge gøre dig selv den tjeneste at køre ned og se butikken og ders showroom lover dig du ikke bliver skuffet.
ratingratingratingratingrating2019-02-27 23:12:23
Hurtig og god service har lige trykket Enter og varen er allerede på vej
ratingratingratingratingrating2019-02-18 11:39:15
I kommunikationen med Keratech var der plads til forbedring, ikke alle var lige servicemindede. En dellevering gik skævt - men det lykkedes da til sidst.
ratingratingratingratingrating2019-02-17 11:57:22
Super sted og handle,har købt flere sæt efterhånden og skal bruge et sæt mere her til foråret. De bliver selvfølgelig også købt her. Gode priser og service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 17:36:48
Bedste sted at handle hjul. 4. Sæt jeg har købt hos Keratech. En stor fornøjelse hver gang. Super service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:59:55
Glemte lige at give stjerner.....helt klart en 5!
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:58:35
Har igennem snart mange år handlet ved Keratech, og det er ALTID en sublim behandling, samt går de hele vejen for at hjælpe! De kan klart anbefales! Super team ...
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:20:31
Super rådgivning
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:11:09
Oplevede rigtig god service og vejledning der endte med at jeg købte fælge hos dem.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 15:56:39
Har handlet med dem et par gange og altid lige efter bogen.
Et højt serviceniveau og kvaliteten af arbejdet der er udført, er helt efter forventning
ratingratingratingratingrating2019-02-16 13:39:48
Har kun købt fælge hos Keratech to gange med begge gange var med god service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 11:57:56
Har handlet med Keratech i mange år og er aldrig blevet skuffet. Hurtig og kompetent rådgivning.
ratingratingratingratingrating2019-02-14 09:03:48
Fantastiske service.
Helt igennem fantastisk service samt lækre produkter.