Vind et gavekort på 1.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1.000,-

Vi udtrækker en vinder hver måned

VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 0  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering

Anmeldelser


Del din købsoplevelse
Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Keratech.
Beskriv din oplevelse

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!

Gennemsnitslig vurdering: 4.91 ud af 5 med 32 bedømmelser


Skriv en kommentar:
2020-01-27 16:45:40
Afgiv vurdering:



ratingratingratingratingrating2019-12-20 19:03:44
Perfekt service, og hurtig til at svare på sære spørgsmål næsten hele døgnet.
En god velkomst på værkstedet idag hvor jeg skulle have monterert nye og større hjul på min L200. Bestemt et sted jeg vil anbefale hvis andre skal have nyt og når jeg selv har brug for mere.

God Jul til Kent og Ronnie
ratingratingratingratingrating2019-11-29 15:00:02
Mega fed oplevelse - super professionelle både på bilen og i telefonen - jeg er meget tilfreds - tak for en god behandling og en god handel!!
ratingratingratingratingrating2019-11-29 13:04:07
Rigtig god info og hjælp til ordre og hurtig levering super god oplevelse
ratingratingratingratingrating2019-11-21 15:13:30
Ærlig support og et godt salgsarbejde af Kent.
Jeg havde haft en god dialog og fået et godt tilbud. Jeg endte med at ville købe vinterhjul andetsteds, men Kent vente proaktivt tilbage og fik mig overbevist om at jeg skulle købe hos ham (med et par gode argumenter) det gjorde jeg og jeg glæder mig til at modtage mine dæk og fælge, og håber at leverancen heraf er på lige så højt niveau som resten af min oplevelse med Keratech.
ratingratingratingratingrating2019-11-19 16:08:29
IGEN klart et super køb her - Kundeservice ER I top og LYN hurtig levering!!
ratingratingratingratingrating2019-11-06 17:15:44
Super service!
ratingratingratingratingrating2019-10-09 11:16:37
Super service og kvalitet
ratingratingratingratingrating2019-09-25 21:30:22
Rigtigt god service og vild hjælpsom!
Helt klart et sted jeg vil handle igen.
ratingratingratingratingrating2019-09-03 15:26:59
Man kam i få bedre service
Og behandling og rigtig søde mennesker
At snakke med som gør alt for os
ratingratingratingratingrating2019-08-05 16:46:11
hurtig levering
ratingratingratingratingrating2019-07-28 15:07:25
Fantastisk kundeservice, noget som man ikke finde ret mange steder. Købte fælge og har fået dem til at bore kryds mål 4x110 så de passer på min ATV
ratingratingratingratingrating2019-07-19 06:27:47
Super service.
Får fælgene et par dage efter købet ;)
ratingratingratingratingrating2019-07-18 19:45:21
Mega god service havde et fælg der var ridset og de sendte bare en ny med det sammen og henter selv det gamle
Og alt service er i top det bliver ikke sidste gang
ratingratingratingratingrating2019-06-20 18:12:26
Hurtige svar og vigtigst af alt, god og præcis service.
ratingratingratingratingrating2019-05-01 15:26:48
Blev anbefalet at kigge en tur forbi deres butik / værksted i Varde.
Ved besøget fik vi en grundigt rådgivning og fair vejledning på pris og kvalitet af Sommer/vinter fælger.
Super online bestilling og dejligt med deres opfølgning på ordre, at alt passer til bilen...!
Ved afhentning var oplevelsen, at der var en behageligt tone på værkstedet, der er pænt og rent, udstyr og materialer står på deres plads, det giver virkeligt et roligt overblik på værkstedet, ingen bøvl at komme med gamle fælge sæt, jeg takker også for en god handel med nyt fælge sæt "Riviera RV136" str. 8,5x20 og 10,0x20 Yes det bliver godt på æ bette BMW...…. :)
ratingratingratingratingrating2019-04-25 18:06:10
Fantastisk rådgivning og kanon service, svare tilbage morgen og aften
ratingratingratingratingrating2019-04-17 19:55:57
Helt fantastisk service - efter bestilling vil leverandør sikre at de passer og kommer med et par opfølgende spørgsmål! Plus rigtig hurtig levering!
ratingratingratingratingrating2019-04-09 12:48:05
Super god service hurtig levering
ratingratingratingratingrating2019-04-02 11:41:49
Det gik fantastisk hurtigt..bestilte i går og idag er fælgene her. Kanon service flinke medarbejdere. Det kan ikke gøres hurtiger jeg takker for en god handel
ratingratingratingratingrating2019-03-06 17:09:07
Kanon god service og rådgivning bestilte fredag og hentede mine fælge tirsdag samlet. En ting der er helt sikker er at det næste sæt bliver købt der også. Og vis du mangle fælge gøre dig selv den tjeneste at køre ned og se butikken og ders showroom lover dig du ikke bliver skuffet.
ratingratingratingratingrating2019-02-27 23:12:23
Hurtig og god service har lige trykket Enter og varen er allerede på vej
ratingratingratingratingrating2019-02-18 11:39:15
I kommunikationen med Keratech var der plads til forbedring, ikke alle var lige servicemindede. En dellevering gik skævt - men det lykkedes da til sidst.
ratingratingratingratingrating2019-02-17 11:57:22
Super sted og handle,har købt flere sæt efterhånden og skal bruge et sæt mere her til foråret. De bliver selvfølgelig også købt her. Gode priser og service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 17:36:48
Bedste sted at handle hjul. 4. Sæt jeg har købt hos Keratech. En stor fornøjelse hver gang. Super service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:59:55
Glemte lige at give stjerner.....helt klart en 5!
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:58:35
Har igennem snart mange år handlet ved Keratech, og det er ALTID en sublim behandling, samt går de hele vejen for at hjælpe! De kan klart anbefales! Super team ...
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:20:31
Super rådgivning
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:11:09
Oplevede rigtig god service og vejledning der endte med at jeg købte fælge hos dem.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 15:56:39
Har handlet med dem et par gange og altid lige efter bogen.
Et højt serviceniveau og kvaliteten af arbejdet der er udført, er helt efter forventning
ratingratingratingratingrating2019-02-16 13:39:48
Har kun købt fælge hos Keratech to gange med begge gange var med god service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 11:57:56
Har handlet med Keratech i mange år og er aldrig blevet skuffet. Hurtig og kompetent rådgivning.
ratingratingratingratingrating2019-02-14 09:03:48
Fantastiske service.
Helt igennem fantastisk service samt lækre produkter.