Vind et gavekort på 1.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1.000,-

Vi udtrækker en vinder hver måned

VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 0  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering

Anmeldelser


Del din købsoplevelse
Hjælp andre brugere ved at fortælle om din erfaring med Keratech.
Beskriv din oplevelse

Skriv gerne en kommentar nedenfor og afgiv din vurdering - på forhånd mange tak!

Gennemsnitslig vurdering: 4.94 ud af 5 med 66 bedømmelser


Skriv en kommentar:
2020-09-29 19:17:36
Afgiv vurdering:



ratingratingratingratingrating2020-09-29 09:01:14
God og hurtige svar. Opbevarer mine dæk til bilen er leveret.
De bedste anbefalinger
ratingratingratingratingrating2020-09-21 14:53:31
Udelukkende positiv. Tak for handlen
ratingratingratingratingrating2020-09-16 17:30:05
Hurtigt svar på forespørgsel. Løsning fundet at firmaet på neget kort tid og varer afsendt. Super service.
ratingratingratingratingrating2020-09-15 14:25:19
Igen en udsøgt betjening fra første kontakt til slut, i disse dage hvor service ikke er hverdagskost, så oplever man en betjening her, som burde værende selvfølge når man er kunde, men alligevel bliver man ekstra positiv når den så er i top.
ratingratingratingratingrating2020-09-15 11:59:44
Fede alufælge, tak for handlen
ratingratingratingratingrating2020-09-15 06:11:08
Hurtig levering, gode priser og tak for chokoladen😁😁
ratingratingratingratingrating2020-09-14 17:05:04
Godt tilbud via Facebook og varen er allerede på vej. Så alt i alt en god oplevelse at handle med Keratech
ratingratingratingratingrating2020-09-08 20:54:16
Det er nu anden gang jeg køber fælge ved keratech, og er helt igennem tilfreds med deres super service. De er rigtig hjælpsomme med spørgsmål og man kan tydelig mærke at de brænder for det de laver 😃 og tak til Emil for rigtig god service fra start til slut 👍
ratingratingratingratingrating2020-09-02 18:06:47
Rigtig god og behagelig service
ratingratingratingratingrating2020-08-26 20:55:26
God!
ratingratingratingratingrating2020-08-12 14:22:26
Super duper. Best in class....!!!
ratingratingratingratingrating2020-08-05 14:14:23
Jeg har købt et sæt fælge med dæk til min Golf GTI hos Keratech og jeg har været meget tilfreds med hele købsforløbet. Før køb fik jeg hurtigt svar på alle mine spørgsmål. Ved afhentning oplevede jeg ligeledes god service og imødekommenhed. Efter køb var der en lille udfordring med sættet, men også her oplevede jeg meget god service og imødekommenhed og den lille udfordring blev løst til min tilfredshed og ingen sure miner. Jeg kan kun anbefale at handle hos Keratech. Særligt tak til Kent for højt serviceniveau.
ratingratingratingratingrating2020-08-02 21:00:55
Super god service lige fra start til slut. Var i tvivl om en del ting i forhold til størelse osv. Men jeg fandt hurtigt frem til den rigtige fælge og dæk størelse sammen med de kompetente medarbejder der står til rådighed. Tusind tak for en god handel 😎
ratingratingratingratingrating2020-07-29 13:38:05
Verdensklassefirma - simpelt hen. Har aldrig fået så god service og så gode råd andet sted. Dejligt, at man kan få hjælp til at vælge det helt rigtige ved at ringe først - det sparer én for mange forsøg på at finde det helt rigtige. Har i år købt 4 x fælge/dæk til to biler - virkelig flotte og til en absolut fair pris. Skal forhåbentlig ikke bruge flere i år, men vender helt sikkert tilbage, når der skal handles igen. Kan kun give Kent & Co mine bedste anbefalinger.
ratingratingratingratingrating2020-07-21 14:58:47
Konge service af Kent.. !!altid hjælpsom hurtig og glad svar..
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ratingratingratingratingrating2020-07-16 17:26:17
Hurtig og god service i særklasse 😊
ratingratingratingratingrating2020-06-19 16:54:41
Pris match og yderlig besparelse..... Svarer på mail indenfor 10 min. Kan kun anbefales
ratingratingratingratingrating2020-06-18 19:44:56
Har fået god og kvalificeret hjælp til at vælge mine nye fede fælge og dæk dertil, og de blev hurtigt leveret, og så var jeg flot kørende igen 👍🏻😊
ratingratingratingratingrating2020-06-17 21:17:42
Service i særklasse
ratingratingratingratingrating2020-06-08 18:01:20
RIGTIG god service. Jeg fik en god rådgivning af Kent, hvor man kunne mærke at han tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål. Hurtig respons.

Jeg havde fundet fælgene til en lavere pris ved et andet firma, men grundet Keratechs prisgaranti blev denne pris matchet.
Der var hurtig levering af fælgene - dog var der ikke blevet sendt hjulbolte med, som aftalt, men disse kom frem dagen efter jeg havde gjort dem opmærksom på dette. Fælgene var sendt direkte fra deres leverandør, hvilket var årsag til de manglende hjulbolte - så ingen fejl hos Keratech.

Det er ikke sidste gang at jeg køber fælge hos Keratech. Sortimentet er ligeledes stort.
Jeg vil hermed videregive min varmeste anbefaling af Keratech.
ratingratingratingratingrating2020-06-03 17:28:43
Fantastisk service, rådgivning og vejledning.
Selvom jeg i første omgang købte et sæt for bredde fælge, så advarede i mig om de måske ikke passede inden i sendte dem. De blev så sendt retur og købte nogen fælge i samme model der var lidt smallere. Vil helt klart anbefale Keratech til venner og bekendtskaber. Og det er nok ikke sidste gang jeg er kunde her.
Tusind tak!
ratingratingratingratingrating2020-05-28 10:22:19
Service i verdensklasse
ratingratingratingratingrating2020-05-28 08:36:42
Super god service 👍
Også selvom jeg var nød til at returnere
ratingratingratingratingrating2020-05-27 19:22:19
Altid den bedste service! Kompetent og seriøs rådgivning.
ratingratingratingratingrating2020-05-22 18:42:18
Klokke klare 5 stjerner herfra! Kent Rasmussen er en legende indenfor alufælge og finder altid en løsning til kunden. Ganske enkelt suveræn service og vejledning. Hurtig respons og altid nem at komme i kontakt med. Jeg havde købt fælge til min Polo GT, som måtte have en lille tilpasning pga. bremserne foran, selvom ET målet var ok. Ingen problem fordi den klare Keratech også med deres CNC anlæg. Mulighederne er uendelige hos Keratech, fordi de hele tiden tænker i løsninger frem for begrænsninger. Uanset om du er “fælgnørd” eller ej, så er det altså hos Keratech det sker. De har forbindelserne, høj viden og topklasse service. 5/5 stjerner er velfortjent hr. Kent Rasmussen.
ratingratingratingratingrating2020-05-05 05:48:28
Tusind tak for hjælpen, fantastisk firma.
En speciel tak til Kent, som har haft med mig at gøre og Jeg er ikke altid nem..😉

ratingratingratingratingrating2020-05-02 19:57:55
Tusind tak for verdensklasse service! Vi bestilte fælge og dæk her og fik dem leveret til vores mekaniker.

Emil stod for eminent kundeservice, så kan varmt anbefale stedet her til alle!
ratingratingratingratingrating2020-04-02 17:02:36
Fantastisk service helt sikkert ikke sidste gang jeg handler 🤘🏼
ratingratingratingratingrating2020-04-01 15:56:01
Super .Hurtigt og service . 😧🤗😀👍
ratingratingratingratingrating2020-03-25 10:34:27
Hurtig og god service.
ratingratingratingratingrating2020-03-12 13:22:11
Bedste service man få når man handler hus jer
ratingratingratingratingrating2020-03-11 17:02:58
Hurtig og nem handel
Har købt gennem jer flere gange og forsætter gerne
ratingratingratingratingrating2020-01-29 11:03:33
Fantastisk service. Svarer meget hurtigt på alle medier. Og får tingene sendt afsted sindssygt hurtigt
ratingratingratingratingrating2020-01-28 18:52:39
Der var en super god service så jeg kan
Godt anbefale jer til andre.
ratingratingratingratingrating2019-12-20 19:03:44
Perfekt service, og hurtig til at svare på sære spørgsmål næsten hele døgnet.
En god velkomst på værkstedet idag hvor jeg skulle have monterert nye og større hjul på min L200. Bestemt et sted jeg vil anbefale hvis andre skal have nyt og når jeg selv har brug for mere.

God Jul til Kent og Ronnie
ratingratingratingratingrating2019-11-29 15:00:02
Mega fed oplevelse - super professionelle både på bilen og i telefonen - jeg er meget tilfreds - tak for en god behandling og en god handel!!
ratingratingratingratingrating2019-11-29 13:04:07
Rigtig god info og hjælp til ordre og hurtig levering super god oplevelse
ratingratingratingratingrating2019-11-21 15:13:30
Ærlig support og et godt salgsarbejde af Kent.
Jeg havde haft en god dialog og fået et godt tilbud. Jeg endte med at ville købe vinterhjul andetsteds, men Kent vente proaktivt tilbage og fik mig overbevist om at jeg skulle købe hos ham (med et par gode argumenter) det gjorde jeg og jeg glæder mig til at modtage mine dæk og fælge, og håber at leverancen heraf er på lige så højt niveau som resten af min oplevelse med Keratech.
ratingratingratingratingrating2019-11-19 16:08:29
IGEN klart et super køb her - Kundeservice ER I top og LYN hurtig levering!!
ratingratingratingratingrating2019-11-06 17:15:44
Super service!
ratingratingratingratingrating2019-10-09 11:16:37
Super service og kvalitet
ratingratingratingratingrating2019-09-25 21:30:22
Rigtigt god service og vild hjælpsom!
Helt klart et sted jeg vil handle igen.
ratingratingratingratingrating2019-09-03 15:26:59
Man kam i få bedre service
Og behandling og rigtig søde mennesker
At snakke med som gør alt for os
ratingratingratingratingrating2019-08-05 16:46:11
hurtig levering
ratingratingratingratingrating2019-07-28 15:07:25
Fantastisk kundeservice, noget som man ikke finde ret mange steder. Købte fælge og har fået dem til at bore kryds mål 4x110 så de passer på min ATV
ratingratingratingratingrating2019-07-19 06:27:47
Super service.
Får fælgene et par dage efter købet ;)
ratingratingratingratingrating2019-07-18 19:45:21
Mega god service havde et fælg der var ridset og de sendte bare en ny med det sammen og henter selv det gamle
Og alt service er i top det bliver ikke sidste gang
ratingratingratingratingrating2019-06-20 18:12:26
Hurtige svar og vigtigst af alt, god og præcis service.
ratingratingratingratingrating2019-05-01 15:26:48
Blev anbefalet at kigge en tur forbi deres butik / værksted i Varde.
Ved besøget fik vi en grundigt rådgivning og fair vejledning på pris og kvalitet af Sommer/vinter fælger.
Super online bestilling og dejligt med deres opfølgning på ordre, at alt passer til bilen...!
Ved afhentning var oplevelsen, at der var en behageligt tone på værkstedet, der er pænt og rent, udstyr og materialer står på deres plads, det giver virkeligt et roligt overblik på værkstedet, ingen bøvl at komme med gamle fælge sæt, jeg takker også for en god handel med nyt fælge sæt "Riviera RV136" str. 8,5x20 og 10,0x20 Yes det bliver godt på æ bette BMW...…. :)
ratingratingratingratingrating2019-04-25 18:06:10
Fantastisk rådgivning og kanon service, svare tilbage morgen og aften
ratingratingratingratingrating2019-04-17 19:55:57
Helt fantastisk service - efter bestilling vil leverandør sikre at de passer og kommer med et par opfølgende spørgsmål! Plus rigtig hurtig levering!
ratingratingratingratingrating2019-04-09 12:48:05
Super god service hurtig levering
ratingratingratingratingrating2019-04-02 11:41:49
Det gik fantastisk hurtigt..bestilte i går og idag er fælgene her. Kanon service flinke medarbejdere. Det kan ikke gøres hurtiger jeg takker for en god handel
ratingratingratingratingrating2019-03-06 17:09:07
Kanon god service og rådgivning bestilte fredag og hentede mine fælge tirsdag samlet. En ting der er helt sikker er at det næste sæt bliver købt der også. Og vis du mangle fælge gøre dig selv den tjeneste at køre ned og se butikken og ders showroom lover dig du ikke bliver skuffet.
ratingratingratingratingrating2019-02-27 23:12:23
Hurtig og god service har lige trykket Enter og varen er allerede på vej
ratingratingratingratingrating2019-02-18 11:39:15
I kommunikationen med Keratech var der plads til forbedring, ikke alle var lige servicemindede. En dellevering gik skævt - men det lykkedes da til sidst.
ratingratingratingratingrating2019-02-17 11:57:22
Super sted og handle,har købt flere sæt efterhånden og skal bruge et sæt mere her til foråret. De bliver selvfølgelig også købt her. Gode priser og service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 17:36:48
Bedste sted at handle hjul. 4. Sæt jeg har købt hos Keratech. En stor fornøjelse hver gang. Super service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:59:55
Glemte lige at give stjerner.....helt klart en 5!
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:58:35
Har igennem snart mange år handlet ved Keratech, og det er ALTID en sublim behandling, samt går de hele vejen for at hjælpe! De kan klart anbefales! Super team ...
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:20:31
Super rådgivning
ratingratingratingratingrating2019-02-16 16:11:09
Oplevede rigtig god service og vejledning der endte med at jeg købte fælge hos dem.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 15:56:39
Har handlet med dem et par gange og altid lige efter bogen.
Et højt serviceniveau og kvaliteten af arbejdet der er udført, er helt efter forventning
ratingratingratingratingrating2019-02-16 13:39:48
Har kun købt fælge hos Keratech to gange med begge gange var med god service.
ratingratingratingratingrating2019-02-16 11:57:56
Har handlet med Keratech i mange år og er aldrig blevet skuffet. Hurtig og kompetent rådgivning.
ratingratingratingratingrating2019-02-14 09:03:48
Fantastiske service.
Helt igennem fantastisk service samt lækre produkter.