Vind et gavekort på 1.000,-

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 1.000,-

Vi udtrækker en vinder hver måned

VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 1  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering

Historien om KERATECH WHEELS starter i begyndelsen af 90´erne, hvor Kent som er uddannet automekaniker i 1989, går og spekulerer over hvorfor alufælge og dæk skal være så dyre.
 

Derfor starter han KERATECH WHEELS, (KERATECH navnet er sammensat af bogstaver af Kent racing og technology) som i starten har til huse i et simpelt udhus i baghaven og hvor en af spisestuerne i privaten er lager.

 Første montering og afbalancerings maskine
 

Dette går jo med en frue i huset ikke særlig længe, hvorfor fruen spørger om det ikke var en idé at leje den gamle brugsforening på Kvongvej, som netop var igang med at blive istandsat.
 

Derfor tog Kent kontakt til udlejer og blev både enige om indretning og lejebetingelser for lejemålet, som blev lejet for 5 år.

 


KvongvejPå Kvongvej, kom der nyt og større udstyr til


Dengang var det nemt ! - alle fælge var sølvlakeret.
 

Som årene gik, fik Kent mere og mere brug for plads, og i det tempo fik han mere og mere plads på Kvongvej, hvor der nu var ialt 500 m/2 meter under tag.
 

I takt med flere og flere kunder, blev der i slutningen af 2011 virkeligt brug for mere plads, men også bedre faciliteter for medarbejdere.
 

Derfor flyttede virksomheden adresse til Langhedevej 9 i Tinghøj, hvor  virksomheden fik 700 m/2 under tag, som på under 1 år blev til 1400 m/2.

 


Langhedevej

Her udviklede virksomheden sig markant, og flere medarbejdere kom til.

Der blev også etableret 2 montage linier, og via Kents tidligere erfaringer fra stor produktions virksomhed, indrettet lager med ind og udgangs porte, og derimellem kortets mulige afstande imellem de forskellige opbevaring og håndterings processer.


Montagelinier
 

Èn af de ting der mangledes på Langhedevej 9, var faciliteter til medarbejdere, med flere og flere medarbejdere og visionen om at fastholde en kompetent og erfaren arbejdsstyrke, blev det besluttet i slutningen af 2016 at virksomheden skulle flytte til større og bedre bygninger.

 

Virksomheden har idag (2017) til huse hvor der i 2007 lå en Toyota bilforhandler, Industrivej 1.

 

Disse lokaler er som bygget til KERATECH WHEELS.

 

Vi har idag en 500 m/2 stor udstilling, der er indrettet med fælg, og komplethjul samt beslægtet udstyr.


Udstilling ud imod vestre landevej


Udstilling ud imod Industrivej


Udstilling


Udstilling
 

Derudover har vi et stort fælg og adskilt dæklager, med ind og udgangsporte, derimellem montering og afbalanceringslinier, og halvautomatiske foliemaskiner.

Dæk lager
 


Montage og afbalancering.

 

Alt produktions planlægning og logistik er optimeret således at vi har natlevering og sene afhentninger af vores gods. Det betyder at vi kan få flere produkter ud af døren, men det betyder også vi er meget mere fleksible og kan levere hurtigere til vores kunder.


Kent Lykke Rasmussen / 2017