VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 0  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering

Reklamationsret på dine fælge og dæk

 

Reklamationer behandles iht dansk lovgivning.

 

Reklamation
Alle reklamationer kan kun behandles på vores adresse og skal sendes franko. Ved fremsendelse af reklamation ufranko, faktureres kunden for 500,- i et undersøgelsesgebyr.


KERATECH WHEELS A/S kan ikke stilles til ansvar for drifttab, monteringsomkostninger eller lignende.
Husk at medsende kopi af ordre / faktura ved reklamation.
NB: Hvis ikke vi har monteret og solgt dæk ifm de fælge der reklameres over, skal dæk naturligvis afmonteres inden stillingtagen til fælg reklamation, det samme gælder ved dæk reklamation.

Når du handler på keratech.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Keratech Wheels A/S
Industrivej 1 - 3
6800 Varde
e-mail: keratech@keratech.dk Mrk.: Reklamation

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig og original emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det er også dit ansvar hvis du selv monterer fælge at bolte der holder bremseskiver eller bremsetromle, spacere og andet, der gør at fælgene ikke kan monteres korrekt, er fjernet.
Se mere information her, klik her
Der kan ikke reklameres over almindeligt slid: Fælge med lak, krom og polerede flader, der har været kørt med i vinter halvåret og bla har været udsat for salt!, samt været udsat for påkørsel på grene, strejfninger - ridser der hurtigere udvikler sig til deciderede skader hurtigere end normal fælglakeringer.
Der er heller ingen reklamationsret såfremt de er misligholdt, har været påkørt, har stenslag, ridser eller lignende. Ingen reklamation hvis skader stammer fra monterings værktøj.
Der ydes ingen reklamationsret på dæk eller fælge der er sammenbygget til "tyskerstil". Ej heller på unormal dækslid ifm montering af spacere samt / eller sænket undervogn. På alle udgåede fælge, ydes ingen suppleringsgaranti.

NB: Hvis ikke vi har monteret og solgt dæk ifm de fælge der reklameres over, skal dæk naturligvis afmonteres inden stillingtagen til fælg reklamation, det samme gælder ved dæk reklamation.

Link til pakke instruktion ved reklamation / returnering: KLIK HER