VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 0  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering


Forretningsbetingelser ved køb af fælge og dæk


GENERELLE SALGS-, BETALING- OG LEVERINGSBETINGELSER - 
HUSK INDEN BESTILLING AT GENNEMLÆSE VORES BETINGELSER.
ALLE PRISER PÅ DETTE SITE ER I DKK INKLUSIV MOMS.

Priserne er dagspriser.
TILLÆG VED ENKELT (1 STK.) FÆLG ELLER DÆKKØB - gælder ikke udgåede fælge.


På keratech.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Når du handler med keratech.dk indgås alle aftaler på dansk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din faktura, skal du sende en mail til keratech@keratech.dk og oplyse dit ordrenummer.

Betaling & levering kan foregå på 4 måder

Mastercard  / VisaDankort (0 DKK) / eDankort (0 DKK)
Det bestilte sendes iht varens leveringstid og lagervarer sendes dag til dag.
Pengene bliver først hævet, når vi sender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Du kan til enhver tid fortryde dit køb op til 14 dage efter modtagelsen - se mere under fortrydelsesret.

Overfør til vores bank

Du aftaler med os hvilke produkter, du ønsker at købe, og så har du muligheden for at overføre det aftalte beløb til vores bankkonto. Det bestilte sendes alt efter produktets leveringstid, og lagervarer sendes fra dag til dag. Du skal huske at oplyse ordrenummer på betalingen.

Bank: Sydbank Esbjerg
Registreringsnummer: 7701
Kontonummer: 2315347
Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Indbetalinger fra udlandet:
Swift: SYBKDK22
IBAN: DK8477010002315347

Betal i butik

Du er altid velkommen til at kigge forbi til en god snak. I butikken i Varde har du muligheden for at se vores showroom, vælge de produkter, som du ønsker og få dem med hjem med det samme, da vi som udgangspunkt har hele produktsortimentet. Afhentning på vores adresse kan ske efter aftale, og betaling foregår med MasterCard, VisaDankort eller kontant.

Finansiering

KERATECH WHEELS A/S tilbyder, i samarbejde med Sparexpress, muligheden for et lån til dit køb.

Vi kan i samarbejde med Sparxpres tilbyde en attraktiv, nem & hurtig finansiering, hvor du kan ansøge om lån her på hjemmesiden.

 

Afhentning

Afhentning på vor adresse efter aftale, betaling kan ske med Mastercard (1,5%), VisaDankort eller kontant.

Netto 8 dage (gælder kun auto og autotilbehørs relaterede forretninger med CVR nr)
Ved bestilling skal CVR nr. oplyses i notatfeltet.
Vi tager os forbehold for at afvise køb på kredit.

Køb på afbetaling 
Vi tilbyder i samarbejde med Basisbank, mulighed for lån til dit køb, se mere under kundecenter / finansiering.

Pasningsgaranti 
Når du bestiller fælge og kompletsæt ved KERATECH WHEELS A/S yder vi naturligvis pasningsgaranti. Dog tager vi forbehold hvis der er monteret anden undervogn (sænket), større bremser, og udført karrosseri ændringer, der afviger fra standard.

Reklamation
Alle reklamationer kan kun behandles på vores adresse og skal sendes franko. Ved fremsendelse af reklamation ufranko, faktureres kunden for 500,- i et undersøgelsesgebyr.
KERATECH WHEELS A/S kan ikke stilles til ansvar for nogen former for drifttab, monteringsomkostninger, værksteds udgifter, eller lignende. Har du selv købt dæk og monteret dem, er det dit ansvar at fælgene passer på bilen, INDEN du monterer dæk.
Husk at medsende kopi af ordre / faktura ved reklamation.
NB: Hvis ikke vi har monteret og solgt dæk ifm de fælge der reklameres over, skal dæk naturligvis afmonteres inden stillingtagen til fælg reklamation, det samme gælder ved dæk reklamation.


Når du handler på keratech.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Undtaget er bolte, møtrikker og andre bespændingsdele, da disse oftest monteres af dig som kunde eller dit værksted, og du er selv ansvarlig for det korrekte tilspændingsmoment.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Keratech Wheels A/S
Industrivej 1 - 3
6800 Varde
e-mail: keratech@keratech.dk Mrk.: Reklamation

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig og original emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Det er også dit ansvar hvis du selv monterer fælge at bolte der holder bremseskiver eller bremsetromle, spacere og andet der at fælgene ikke kan monteres korrekt, er fjernet.

Der kan ikke reklameres over almindeligt slid: Fælge med lak, krom og polerede flader, der har været kørt med i vinter halvåret og bla har været udsat for salt!, samt været udsat for påkørsel på grene, strejfninger - ridser der hurtigere udvikler sig til deciderede skader hurtigere end normal fælglakeringer.
Der er heller ingen reklamationsret såfremt de er misligholdt, har været påkørt, har stenslag, ridser eller lignende. Ingen reklamation hvis skader stammer fra monterings værktøj.
Der ydes ingen reklamationsret på dæk eller fælge der er sammenbygget til "tyskerstil". Ej heller på unormal dækslid ifm montering af spacere samt / eller sænket undervogn. På alle udgåede fælge, ydes ingen suppleringsgaranti.

NB: Hvis ikke vi har monteret og solgt dæk ifm de fælge der reklameres over, skal dæk naturligvis afmonteres inden stillingtagen til fælg reklamation, det samme gælder ved dæk reklamation. r />  

Fortrydelsesret (pr 13/6-2014):

Der er 14 dages returret på produkterne, regnet fra den dag de er modtaget. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved (indsæt mail/tlf.nr.) eller ved at benytte nedenstående fortrydelsesformular.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Standardfortrydelsesformular

  • Standardfortrydelsesformularen sendes til: Keratech wheels a/S - Industrivej 1 - 6800 Varde, tlf 75 26 95 00, email: keratech@keratech.dk
  • Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer (beskrivelse af varen) / levering
  • Bestilt den (xx.xx.xx)/modtaget den (xx.xx.xx)
  • Dit navn
  • Din adresse og postnummer
  • Din telefon nummer
  • Din underskrift
  • Dato


Du bærer selv risikoen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind, og i samme omfang af emballering som du modtog varen.
 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.


Du kan ikke fortryde et køb ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidigt at give os tydelig meddelelse om dette.


Du hæfter for en forringelse af varens værdi.
Vær opmærksom på at hvis varen er brugt, beregner vi værdiforringelsen, og du vil kun modtage det beløb retur vi beregner den returnerede brugte vare til.
 
Når produktet er modtaget retur og beregnet, refunderes beregningsprisen til konto indenfor 14 dage. Bemærk at en del af vores varer ikke kan returneres med normal post men fragtmand.
 
Udgiften for 4 stk. fælge skal forventes at koste højst 600,- i fragt
Udgiften for 4 stk. komplethjul på ½ palle skal forventes at koste højst 800,- i fragt.

(Fragttillæg på ikke brofaste øer)


Der tilbydes ingen fortrydelsesret på:

- Varer der er specielt sammensat til en enhed, (fælge med dæk monteret iht kundespecificeret krav), kan ikke fortrydes eller annulleres.

Bemærk: 
fælge som er bestilt på mål, kan ikke returneres, det gælder følgende mærker: 1AV, Axe, 2Forge, Bola, Concaver, Judd, Japan Racing, samt 2/3 delt forged fælge.

Dæk der er bestilt på mål, og eller har været monteret - kan ikke fortrydes eller annulleres.

Du kan sende varen tilbage til, eller møde personligt op med produkterne på:
Keratech Wheels A/S
Industrivej 1
6800 Varde
e-mail: keratech@keratech.dk Mrk.: Fortrydelse

 

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr efterkrav eller er sendt til pakkeshop.

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger produktet - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil evt refusion kan foregå, kopi af forudgående korrespondance mv.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 

Såfremt uenighed i vores afslag på fortrydelse/returnering og beregning af værdiforringelse, skal du kontakte Forbrugerklagenævnet (se kontaktinfo nedenfor).

Klageoplysninger
Hvis du mod forventning har en klage over en vare købt hos os, er du velkommen til at kontakte os for at finde en løsning. Alternativt kan klagen indgives til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Nævneneshus via www.naeveneshus.dk.

Hvis du er beboende i et andet EU-land, kan EU-Kommissionens online klageportal benyttes. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: keratech@keratech.dk.

 

Modtagelse af varer
Ordren betragtes som leveret når vores fragtselskab har leveret ordren på kundens opgivede adresse og afleveret fragtbrev / fragtnote som kunden skal kvittere for.

Fejl og mangler ifm leveringen, bedes indberettet til KERATECH WHEELS A/S indenfor 24 timer. Fragtskader bedes anmeldt til fragtmanden og derefter KERATECH WHEELS A/S indenfor 24 timer, herefter erstattes de modtagne varer ikke.


Bemærk venligst at hvis man ikke er hjemme på leveringsadressen ved levering, skal der udfyldes en fuldmagt: KLIK HER FOR AT DOWNLOADE.


Såfremt du ikke har udfyldt en fuldmagt, afleverer fragtmanden en fragtnota i postkassen, hvorpå der er angivet et tlf nummer på fragtmand således man kan ringe og aftale ny dag og tidspunkt for levering. Alternativt kan forsendelsen afhentes på nærmeste fragt central / terminal.

Generelt
HUSK at når dine nye hjul bliver leveret fra KERATECH WHEELS A/S er de oppumpede til 2,5 bar.
Tjek din bils manual for dæktryk og afpas trykket i dækket.
Husk af efterspænde alufælge efter 300-500 km.

Montage 
Vi har udarbejdet en detaljeret montagevejledning DOWNLOAD MONTAGE INSTRUKTION HER
Montagevejledningen er ment som en hjælp til dig der selv vil montere dit kompletssæt på bilen.

Vedligehold 
Vask dine fælge mindst 1 gang pr uge, krom og polerede fælge mindst 2 gange pr uge. KLIK HER FOR VEDLIGEHOLDELSES INSTRUKTION HER
Brug blød børste, evt fælgbørste og vask med varmt vand tilsat autoshampoo, tør af med blød klud, evt vaskeskind, og efterbehandle med autovoks eller nanospray hver anden måned.
Brug IKKE skuresvampe, ståluld, eller rengøringsmidler tilsat opløsningsmidler!
Priser generelt 
Alle vores priser er trykket i bund, vi melder ud med èn af DK`s bedste priser og det forpligter! 1000 vis af kunder tager ikke fejl!
Vores målsætning har altid været tydelig og klar; kvalitet til tiden og til bedste pris - dertil er vores serviceniveau helt i top.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på keratech.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Keratech Wheels A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes/anonymiseres.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Keratech Wheels A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på keratech.dk er Keratech Wheels A/S.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til keratech.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Keratech Wheels A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen.

Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Keratech Wheels A/S via e-mail keratech@keratech.dk