VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 0  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering

Vinterhjul Tesla Y

Hos KERATECH finder du et stort og flot udvalg af vinter kompletsæt som er lige til at montere på din Tesla Y.

Alle vintersæt er klar til montering på bilen, og alle vores kampagnesæt indeholder alt det tilbehør du skal bruge for at montere dem på din Tesla Y.


Klik her for super sætpriser - alt er lige til at montere på bilen

Sættet leveres fragtfrit til den adresse du ønsker, og skal vi sende det til din arbejdsplads eller dit værksted gør vi også gerne det.

Ønsker du derimod at vi skal montere vintersættet for dig på vores værksted her i Varde, gør vi det gratis, det er incl i prisen. Samtidigt med at vi monterer sættet for dig og sørger for at alt er som det skal være, lader vi også din bil med gratis strøm.


Dine gamle hjul mærker vi op med kridt hvor på bilen de sad monteret og pakker dem pænt i plastikposer og ligger dem ind i din bil. Vi klarer det hele for dig og du får ikke beskidte fingre.

Vi har stor erfaring med Tesla Y, og vi har faktisk leveret hjul til Tesla, lige siden den første Tesla S kom til Danmark.

Mens du venter på at vi monterer dit vintersæt på din Tesla Y, kan du slappe af i vores sofaer med en kop kaffe eller kakao. For dig der vil arbejde på PC har vi gratis wifi du kan koble dig på.


Alt i vinterdæk og vinterfælge til Tesla Y. Søger du kun vinterfælge eller vinterdæk har vi også Danmarks største udvalg til billige og overkommelige priser. Vores værksted kan hurtigt montere de vinterfælge eller vinterdæk du bestiller i vores webshop.

Husk at vores værksted afbalancerer alle vinterdæk med vejtryk, da Tesla Y godt kan være følsom med vinterdæk der ikke er afbalanceret korrekt. Mange med Tesla Y besøger vores værksted for netop at få optimeret og afbalanceret sine hjul korrekt.

Fuldend dagen ved os og fortsæt din tur ud til Danmarks vestligste punkt, Blåvand, det er en flot køretur på ca. 25 minutter.

Har du spørgsmål til vores vintersæt, vinterfælge eller vinterdæk, kan du altid kontakte os for mere information på keratech@keratech.dk eller telefon 75 26 95 00