VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 0  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering

Tesla Model Y sommerhjul

Hos Keratech Wheels finder du et stort og flot udvalg af Tesla Model Y sommerhjul. Hos os finder du komplette sæt, så du hurtigt kan montere sommerhjul på din Tesla Model Y.

Alle sommersæt er klar til montering på din Tesla Y. Vores sæt indeholder alt det tilbehør, der skal bruges til at montere sommerhjul på Tesla Model Y.

Se vores Tesla Model Y sommerkampagne her.

Ønsker du dine nye Tesla Model Y sommerhjul sendt, tilbyder vi fragtfri levering til din ønskede adresse. Det er også muligt at sende til din arbejdsplads eller direkte til værkstedet.

På vores værksted i Varde tilbyder vi desuden også montering af sommerhjul til Tesla Model Y. Ved montering sørger vi samtidig for at alt er som det skal være og lader din bil op - det hele er selvfølgelig inkluderet i prisen.


Tesla Model Y hjul

Få din Tesla Model Y klar til sommersæsonen med nye sommerhjul. Når du vælger Keratech til montering af Tesla Model Y hjul, vælger du en virksomhed med stor erfaring. Vi har har leveret hjul til Tesla, siden den første Model S kom til Danmark.

Når du lader Keratechs værksted i Varde stå for montering af dine Tesla Model Y hjul, klarer vi det hele og du slipper for at få beskidte fingre. Som kunden hos os, gør vi det så nemt som muligt for dig. I vores venteområde byder vi på en kop kaffe, og ønsker du at medbringe din PC og arbejde mens du venter på montering af dine Tesla Model Y hjul, har vi gratis Wi-Fi som du kan koble dig på.

Fælge til Tesla Model Y

Hos Keratech finder du alt i sommerhjul og fælge til Tesla Model Y. Vi fører Danmarks største udvalg af fælge til Tesla Model Y, til billige og overkommelige priser. Om du ønsker at købe komplette sæt med sommerhjul, eller blot fælge, har vi lige det du mangler til din Tesla Model Y.

Ønsker du hurtig montering af fælge, kan vores værksted sig af det.

Se vores store udvalg af fælge til Tesla Model Y her.

Vores brede udvalg af fælge til Tesla Model Y, er designet til at matche din bil og ydeevne. Fælgene kommer i forskellige designs og farver, så du har rig mulighed for at finde lige dét udtryk, som passer bedst til din smag.

Dæk til Tesla Model Y

Keratech fører et stort udvalg af dæk til Tesla Model Y. Hvad end du har brug for vinter- eller sommerdæk, har vi et udvalg som dækker dine behov.

Når du vælger vores værksted til montering af dæk til Tesla Model Y, afbalanceres alle vinterdæk med vejtryk. Da Tesla Model Y kan være følsom med dæk, som ikke er afbalanceret korrekt, tager vores professionelle værksted sig af dette. Det er en ting som du ikke behøver at bekymre dig omkring, når du er kunde hos Keratech.

Når du har været på vores værksted for at få monteret dæk til Tesla Model Y, anbefaler vi at du fuldender dagen ved at fortsætte ud til Danmarks vestligste punkt: Blåvand. Test dine nye dæk eller sommerhjul, med en køretur på ca. 25 minutter, og oplev et af Danmarks smukkeste steder.

Har du spørgsmål til vores service og produkter, kan du altid kontakte os for mere information på keratech@keratech.dk eller telefon 75 26 95 00.