VÆLG SPROG:
Indkøbskurv: Du har 0  vare i kurvenGÅ TIL KASSEN
Bedste produkter, service og priser
Kundeservice 75 26 95 00
Kæmpe udvalgSikker betalingHurtig levering
Vi åbner på Fyn
- 17/04/20

Nyt fra KERATECH WHEELS A/S.

Vi er klar til at give MAX gas på Fyn !

Du kender helt sikkert KERATECH WHEELS A/S gode brand, produkter, service, og skarpe priser, nu har du mulighed for også at købe vores produkter på Fyn !

Vi har den store fornøjelse at annoncere at vores gode samarbejdspartner igennem mange år, PR-Design i Vissenbjerg nu er officiel KERATECH forhandler på Fyn, i daglig tale: KERATECH FYN.

KERATECH FYN har et udvalg af vores flotte fælge i deres fine showroom, og værkstedet er klar til at montage lige præcis de hjul du bestiller.

Per og hans team af proffesionelle medarbejdere sætter service i højsædet og har nøjagtig den passion og dedikation som KERATECH WHEELS A/S brandet står for, så du kan roligt enten ringe eller komme forbi forretningen.

KERATECH FYN, vil allerede fra idag vise fælge fra Rohana, Ferrada, Etabeta, Japan Racing, Judd, 3SDM og flere er på vej !

Hos KERATECH FYN kan du også få monteret dine fælge, komplethjul og dæk.

De kan også hjælpe med montering af undervogne og sporing.

Skal du have flere HK ud af motoren til at drive de nye større hjul rundt, har de alt optimerings udstyr samt rullefelt.

KERATECH FYN vinter og sommer opbevarer også dine hjul trygt og sikkert.

Husk, der er kun 20 minutters kørsel til Vissenbjerg fra Odense, Middelfart, Søndersø, osv., lige i midten af Fyn - vi hilser alle fynboer velkommen.

Vi vil såsnart vi har lagt virus situationen bag os, afholde et fedt åbent hus, hvor vi håber så mange som muligt vil komme forbi forretningen med deres bil.

Kontakt KERATECH FYN for dine næste fælge, dæk eller flotte sommerhjul:

KERATECH FYN
Trævænget 8
5492 Vissenbjerg
Tlf.: 64 47 35 10Tilbage til oversigten